Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Vacature: Business Controller

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Vacature: Business Controller

  De afdelingVerantwoording & Control is een stafafdeling van de NPO(Nederlandse Publieke Omroep). Verantwoording & Control stelt dediverse verantwoordingsrapportages en informatieve financiŽlerapportages op over de Landelijke Publieke Omroep. Daarnaast voorzietde afdeling de Raad van Bestuur van geanalyseerde, financiŽle, informatie. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een:

  Business Controller (28-36 uur)

  Wat zijn dewerkzaamheden?
  Je adviseert dedirecteuren en afdelingshoofden over alle voorkomende financiŽlezaken betreffende hun directie of afdeling. Daarnaast ondersteun jehen door het ontwikkelen en opstellen van managementinformatie enbereid je de diverse verantwoordingsinformatie voor. Dit doe jeondermeer door frequent overleg. Je maakt financiŽle enrisicoanalyses van zowel mediabudget als NPO-budget.Projectbegrotingen opstellen en bewaken en het opstellen vanliquiditeitsprognoses behoren eveneens tot je kerntaken.

  Je werkt nauwsamen met de interne controller(s) en de financieel analist(en) dietot het team behoren. Ook heb je frequent overleg met de financiŽlecollegaís van de beleidsafdeling.

  Wat wordt vanje verwacht?
  Je hebt eenfinancieel-economische/accountancy opleiding op HBO-niveau en met denodige werkervaring op dit gebied. Je kunt zowel cijfermatig alsprocesmatig analytisch denken en je bent vertrouwd metgeautomatiseerde gegevensverwerking en bedrijfsadministratieveprocessen. Je bent communicatief vaardig, en uiteraard heb je belangstelling voor de ontwikkelingen binnen de publieke omroep. Jekunt zelfstandig als in teamverband opereren. Je beschikt overovertuigingskracht, kan je activiteiten zorgvuldig plannen en bent instaat de materie op een heldere manier uit te leggen aan anderenongeacht het niveau van financiŽle kennis van deze ander. Ervaringin de financiŽle (publieke) mediawereld is een pre.

  Wat wordt je geboden?
  Het gaat om eenfunctie van minimaal 28 en maximaal 36 uur per week (nader overeen tekomen) die is ingedeeld in salarisklasse H van de CAO voor hetomroeppersoneel. Daarbij hoort een aantrekkelijk pakket secundairearbeidsvoorwaarden met onder andere 208 vakantie-uren. Je wordtaangenomen op basis van een jaarcontract, dat bij goed functionerenwordt omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het teamwaar je deel van gaat uitmaken is klein en flexibel waarbij deactiviteiten zo zijn verdeeld dat onderlinge ondersteuning altijd isgeborgd. Binnen de afdeling heerst professionele maarvriendschappelijke zakelijkheid waarbij een open deuren cultuur hetgezamenlijk oplossen van mogelijke problemen en het bespreken vanideeŽn bevordert.


  GeÔnteresseerd?
  Stuur dan uiterlijk voor 25 november a.s. een schriftelijke sollicitatie met CVnaar: Colourful People, t.a.v. Aldo Lodder,a.lodder@colourfulpeople.nl,tel. 023-5671030.

  Acquisitien.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
  http://www.souss.nl
Working...
X