Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Gushungo, nieuw hoofd Afrikaanse Unie

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Show
Clear All
new posts

  • Gushungo, nieuw hoofd Afrikaanse Unie

    De bejaarde communist Robert Mugabe, al 45 jaar alleenheerser van zijn land, is gekozen tot de nieuwe voorzitter van de Afrikaanse Unie. De 90-jarige en zijn Gushungo dynastie hebben grote plannen met Afrika. Want het continent is nog niet helemaal vrij van imperialisme en uitbuiting. De Gushungo’s weten er meer van. Ze hebben ervaring opgedaan bij het verkopen van platinum-, goud- en zilvermijnen aan de Chinezen na eerst de blanken te hebben beroofd van hun bezettingen. Sinds de dood van Kadhadi, een oprichter en sponsor van de Unie, is er geen betere populist gevonden dan de Gushungo. Voor een economisch onmachtig continent als Afrika, verlamd door analfabetisme, burgeroorlogen, ziektes, honger en vluchtelingen, is dit tragisch nieuws. Het probleem van Afrika is niet kolonialisme maar haar eigen elite:
    African leaders meeting in Addis Ababa choose the continent's oldest head of state, Zimbabwe's Robert Mugabe, as chairman of the AU for the coming year.

  • #2
    Gushungo is jarig, olifant en impala op het menu. Kosten: een miljoen dollar !
    Zimbabwe’s president threw himself a lavish party to celebrate his 91st birthday despite the fact that his country remains one of the poorest in the world.

    Comment

    Working...
    X