Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Tariq Ramadan en het vrouwen WK 2023

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Show
Clear All
new posts

  • Tariq Ramadan en het vrouwen WK 2023

    Op 08 augustus 2023 speelt de vrouwen nationale ploeg van Marokko tegen Frankrijk in het kader van het WK 2023 in Australië en Nieuw Zeeland. Tariq Ramadan, kleinzoon van Hassan Al Banna, de oprichter in 1928 van de Moslimbroederschap in Egypte, reageert op de komende wedstrijd:

    “Stel je even voor dat het team van Marokko Frankrijk verslaat met Nouhaila Benzina die de hoofddoek draagt!... Wat een "vernedering" zou dat zijn voor al die politici, journalisten en columnisten die hun islamofobie verbergen achter het secularisme (scheiding van religie en politiek)... Het vreemde is dat noch de spelers van het Franse team, noch de coaches, noch de eerste betrokkenen een probleem zien... Het zijn vreemden buiten de sport die dit nieuwe anti-moslim racisme zo willen opleggen... dat ze het belangrijkste principe van sport niet respecteren. Sport is per definitie tegen elke vorm van discriminatie. Een dikke 2-1 voor Marokko, doelpunt van Nouhaila toch? Zelfs beter dan het herenteam (van het WK 2022 dat tegen Frankrijk in de halve finale verloor).” De originele tweet staat hier: https://tinyurl.com/yc674zjb

    De genoemde speelster is de enige van de nationale ploeg die een hoofddoek draagt. Ze is onderwerp van gesprek van een verkrachter. Hij gebruikt haar om een rekening met de Fransen te vereffenen. Dat is het land waar hij voor de rechter moet verschijnen voor de verkrachting van vier vrouwen. Maar hij probeert over te komen als de verdediger van onderdrukte moslim vrouwen en zegt daarmee dat zijn proces in Frankrijk politiek gemotiveerd is. Een seksueel roofdier die het vertrouwen van zijn leerlingen heeft geschonden. Een schande. Sommige van zijn slachtoffers zijn uit de islam gestapt wegens zijn gedrag!

    Meer over zijn uitspattingen zijn eerder op deze website gepubliceerd:
    In de geheime tuin van broeder Tariq: https://tinyurl.com/2s8998zf
Working...
X